top of page

Nauji nariai Lietuvos policijos profesinę sąjungą rekomenduotų ir kitiems

Naujieji Lietuvos policijos profesinės sąjungos (LPPS) nariai šią pareigūnus ginančią organizaciją drąsiai rekomenduotų kolegoms, o pirmieji įspūdžiai – tik geri.



Vilkaviškio rajono policijos komisariato vyr. patrulis F. apie Lietuvos policijos profesinę sąjungą, jos patikimumą  sužinojo per Lietuvos policijos mokykloje vykusį organizacijos pristatymą. „Įstojo dauguma mano draugų; pagalvojau, kad ir man reikia tapti šios profesinės sąjungos nariu, nes kas kitas gali padėti ginti pareigūno teises, jei ne profesinė sąjunga? Todėl nuo liepos vidurio esu šios profesinės sąjungos narys. Patinka labai malonus bendravimas. Kadangi esu naujas narys, daug reikalų nebuvo.  Ar mane motyvavo akcijos ir teikiamos naudos?  Taip, būna akcijų, naudojuosi degalinių tinklo „Viada“ nuolaidų kortele, telefono kortele su numeriu. Rekomenduočiau šią profesinę sąjungą draugams“, pasakojo pareigūnas.

Panaši  ir Klaipėdos miesto policijos komisariato vyriausiosios patrulės M. nuomonė: „Kai mokiausi Lietuvos policijos mokykloje, atvyko Lietuvos policijos profesinės sąjungos pirmininkė Roma Katinienė pristatyti savo vadovaujamą organizaciją. Pristatymo metu gavau daug man svarbių žinių, mums buvo atsakyta į kylančius klausimus; stoti į profesinę sąjungą motyvavo tai, kad yra į ką atsiremti, ištikus bėdai, nepalieka savo narių nelaimėje, ieško geriausių sprendimų, jei kyla problemų. Įstojau visiškai neseniai, rugpjūtį; mano darbe yra daug kolegų, kurie seniau už mane priklauso Lietuvos policijos profesinei sąjungai. Tie kolegos sakė, kad su jais visada labai maloniai bendraujama, kad jie neturi jokių nusiskundimų šia profesine sąjunga.“

O Tauragės rajono policijos komisariate dirbantys sutuoktiniai vyresniąja specialiste dirbanti L. ir vyriausiasis tyrėjas R. apie LPPS teigia sužinoję iš labai plačiai apie ją skelbusio organizacijos nario Tado Mažučio. Mūsų pašnekovė L. tvirtino, kad abu su vyru ėmė domėtis LPPS veikla, vyras net labiau pasigilino, ir tada abu šį rugpjūtį tapo LPPS nariais. „Žiūrėjome, ką gali duoti ši profsąjunga mums, ką galime duoti jai mes, supratome, jog nauda – abipusė. Todėl įstojome. Auginame mažylį, svarbios mums ir papildomos atostogos, ir mamadieniai. Svarbi ir pagalba, jei prireiktų ginti teisėtus interesus. O mūsų indėlis – procentas nuo algos, stengiamės ir naujų narių pakviesti, būti aktyvūs“, – tvirtino pašnekovė.

Komentarze


Kitos naujienos

bottom of page